VERING ACHTER

De meeste merken achterschokdempers die in de markt te koop kunnen wij leveren. Wij zullen echter niet ieder merk adviseren.

Met onze jarenlange ervaring in de motocross, zowel als rijder op de baan als veringsdeskundige langs de baan, hebben wij een selectie gemaakt van veerdelen die goed ťn betaalbaar zijn.

Voor titanium schokdemperveren (-40% ten opzichte van staal), C2P schokdempers, normale schokdemperveren op gewicht en andere schokkerdelen bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij kunnen ALLE veringsdelen snel en tegen een goede prijs leveren. Bel gerust voor een prijsopgaaf waarbij wij u uiteraard van (technisch en commercieel) advies zullen voorzien. Ook kunt u een berichtje sturen via het contactformulier.

 

   
   
  WP TRAX

WP heeft een zelfaanpassende schokdemper ontwikkeld in samenwerking met veel prof-rijders. Deze hoogwaardige schokbreker is een revolutionair systeem in de motocross en off-road competitie.

De TRAX creŽert meer grip doordat een inventief mechanisch systeem detecteert of het achterwiel contact heeft met de baan. In slechts milliseconden duwt het ingebouwde mechanisme het achterwiel terug aan de grond op het moment dat er contactverlies is.

Leverbaar voor Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Sherco, Suzuki en Yamaha.

 

PRIJS

 
WP Trax schokdemper - link p.o.a.
WP Trax schokdemper - PDS p.o.a.